Rakenneultra

Tänään koitti kauan pelätty rakenneultra. Ja siellä pieni 312g painava ja erittäin vilkas poika oli!

Ultra tehtiin Tampereella Terveystalossa ja kuvien laadusta kyllä huomaa, että kyseessä on yksityinen lääkäriasema. Saimme paljon paremmat kuvat mitä Jooasta ja voi että miten suloinen voi poika olla! Täällä ollaan niin onnesta sekaisin, että nyt vaan hymyilyttää. <3

Vaapukka

Vaapukka

Joulu saapuu jokaiselle

Niin se aika menee, enää 20 yötä jouluun. Jouluun, joka on Jooan ensimmäinen, jouluun jolloin minun piti lähettää sukulaisille joulukortit Jooan kuvalla, semmoisella ihanan jouluisella tonttupojan kuvalla. Noh, ei tullut semmoisia joulukortteja, toivottavasti ensivuonna tulisi, varustettuna Vaapukan kuvalla.

Nyt iskee joulustressi, stressi siitä, ettei ole muistanut ollenkaan stressata joulusta. Tänävuonna joulukuu tuli vähän liian nopeasti. Hyppäsi oikein silmille. En ollenkaan ajatellut, että joulua edes tulisi. Eihän aika ole liikkunut mihinkään tammikuun jälkeen. Ja kuukauden päästä Jooakin täyttää vuoden.. Mutta muuten tässä meneekin aika jouhevasti. Olen parin viikon aikana neulonut enemmän kuin koko elämäni aikana yhteensä. Parissa päivässä syntyy pipoja ja pikkuisia tumppuja. Masukin kasvaa nopeampaa kuin osaisi odottaa. Eipä tätä hirveästi enää piiloon saa. Vaapukka on myös hyvin vilkas vauva. Kokoajan käy pieni melske. Maanantaina on rakenneultra..siitä on tullut myös yksi paniikin aiheuttaja. Jooan aikana odotin kyseistä ultraa vain, koska halusin päästä ostamaan tietyn värisiä vaatteita. Nyt pelkään jotain mitälie diagnoosia ja tuomiota. Onneksi maanantaihin on vielä pari päivää..vielä on aikaa kehitellä niitä pahimpia ajatuksia.

Mutta ei kai sitä saisi manata ennen kuin siihen on aihetta?

– Katariina –