blogi_silja_seppanen blogi_saara_salo_psykologi blogi_elohopeaa_iholla blogi_enkelipoika blogi_mamalandia blogi_milja_ranne blogi_evelyn_haapala blogi_tiia_ylhainen blogi_Niina_siik


Keskustelupalsta

Viimeisimmät aiheet iPana Äitiys-keskustelupalstalla:

Kirjaudu äitiyskortille osallistuaksesi keskusteluun!


Vauvantai – ammattilaisblogi

blogi_silja_seppanenSilja on Pirkanmaalla toimiva yksityinen kätilö. Vastaanottonsa lisäksi hän hoitaa synnytyksiä sekä pitää Vauvantain synnytysvalmennuksia niin verkossa kuin ryhmätilanteissakin.
Siljasta ja Vauvantaista voit lukea lisää www.vauvantai.fi.

 

 


Ihana – kamala raskaus – ammattilaisblogi

blogi_saara_salo_psykologiSaara Salo, psykologian tohtori, psykoterapeutti (perheterapia, varhaislapsuuden vuorovaikutuspsykoterapia) ja theraplay-kouluttaja, on työskennellyt yli 10 vuotta pienten lasten, varhaisen vuorovaikutuksen ja vanhemmaksi tulemisen parissa.
Saara on julkaissut tieteellisiä tutkimuksia ja kirjoittanut alan oppikirjoihin varhaisen vuorovaikutuksen kehittymisestä ja siihen vaikuttamisesta jo raskausajoilta alkaen.
Lue lisää Saaran blogista ”Ihana – kamala raskaus”.


Elohopeaa iholla

blogi_elohopeaa_iholla21-vuotias nuori äiti kirjoittaa rennoin ottein blogia, jossa pääosin pääsee seuraamaan perhe arkea. Ripauksena parisuhdetta ja rehellistä mielipidettä asiasta kuin asiasta. Elohopeaa iholla -blogi.

 

 

 


Enkelipoika

blogi_enkelipoikaNuoren parin esikoisen odotus päättyi tyhjään syliin ja loputtoman ikävään tämän vuoden alussa. Blogissa kirjoitetaan tämänhetkisistä mietteistä ja arjesta selviytymisestä. Toivon mukaan pääsisitte pian seuraamaan meidän kanssa uutta raskautta Enkelipoika-blogissamme.


Mamalandia

blogi_mamalandiaMamalandia on nuoren äidin lifestyle-blogi, jossa seurataan pienen perheen elämää ja nautitaan elämän pienistä iloista. Blogin pääosassa esiintyy 21.1.2015 syntynyt tyttäremme Kiira ja arkemme, mutta mukaan mahtuu myös palasia eri kiinnostuksen kohteistani. Tervetuloa seuraamaan!


Äiti – kaikesta huolimatta

blogi_milja_ranneOlen 24-vuotias kahden pojan äiti. Kerron blogissani elämästäni, johon kuuluu lapsentahtisesti elävän uusperheen arkea kaikilla mausteilla. Opiskelen ompelijaksi, ja blogissani näkee myös lasten ja aikuisten vaatetusta – omin käsin tehtynä! Tutustu blogiini Äiti – kaikesta huolimatta!

 


Voimamamma

blogi_evelyn_haapalaTässä kirjoittaa elämästä, universumista ja kaikesta 34v esikoista odottava voimanostaja/PT/tiedenainen. Luultavasti tulee tästä blogista löytymään ajatuksiani liikunnasta ja ravitsemuksesta raskauden aikana ja sen jälkeenkin mutta myöskin kaikesta muusta mahdollisesta tajunnanvirrasta arkisiin ongelmiin ja haasteisiin. Tervetuloa lukemaan, seuraamaan ja kommentoimaan!

Pieniä ihmeitä

blogi_tiia_ylhainenPieniä ihmeitä -blogia kirjoittaa 15.3.15 syntyneen tytön äiti Espoosta. Blogissa ihmetellään elämää ennen tytön syntymää ja sen jälkeen. Blogissa sovelletaan kirjemuotoa ja pyritään vaihteleviin aihepiireihin ja veijarimaisuuteen. Lisäksi blogissa välitetään perheytymiseen liittyviä hyödyllisiä linkkejä.


Pikkuvarpaat

blogi_Niina_siikBlogissa voit tutustua pienen 03/14 tytön kasvuun ja kehitykseen, unohtamatta muita perheenjäseniä. Kolme suloista kissaa, myös ilostuttavat meidän perhettä. Pikkuvarpaisiin tästä.