Ajankohtaista

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2016!

22.12.2015

Joulu2015_vaaka

Olemme lahjoittaneet tämän joulun lahjavarat hyväntekeväisyyteen.

Hyvä Joulumieli keräykseen lahjoitetuilla rahoilla hankitaan 70 euron arvoisia lahjakortteja, joilla vähävaraiset tai vaikeassa elämäntilanteessa olevat suomalaiset lapsiperheet voivat hankkia ruokatarvikkeita joulun alla.
Hyvää joulumieltä kaikille, toivottaa koko MediWaren väki!

Arvonta suoritettu!

13.9.2015

ajankohtaista

Facebook iPana, odotus ja vauva-aika sivustolle 3.000 Facebook-tykkääjän rajan täyteen! Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Onnetar suosi arvonnassa tällä kertaa Juulia Saarnio ja Satu Lampinen. Viestit lähetetty voittajille. Onnea vielä voittajille!

Uusia bloggareita iPana.fi sivustolle!

15.8.2015

iPana bloggari kollaasi

Olemme saaneet uusia bloggareita iPana.fi sivustolle sekä ammattilais- että perhebloggari puolelle. Tutustu mm. miehen näkökulmasta odotukseen!

Suosittu Enkelipoika bloggari siirtyi iPana perheblogi rinkiin. Enkelipoika blogissa seurataan myös miehen näkökulmasta tuntemuksista ja ajatuksista, kun odotus päättyykin ennenaikaisesti. Toivo uudesta lapsesta herättää paljon tunteita. Tutustu Saara Salon, psykologian tohtori, psykoterapeutti, kirjoituksiin varhaisen vuorovaikutuksen merkityksestä ja vanhemmaksi tulemisen haasteista. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus työskentelystä pienten lasten parissa.

Uusia ajatuksia ja kirjoituksia viikoittain. Lue ja kommentoi!

Neuvolakortin koekäyttö jatkuu Vaasassa!

2.7.2015

CJ0B8280

Neuvolakortti palvelu saatavilla 24/7 – sähköiselle palvelulle tilaus.
Vaasan kaikissa neuvoloissa on mahdollisuus ottaa käyttöön sähköinen iPana äitiys – palvelu. Palvelu sisältää digitaalisessa muodossa mm. vanhan pahvisen neuvolakortin tiedot sekä paljon uutta digitaalista sisältöä. Äiti voi seurata raskauden etenemistä tai kysyä apua omalla puhelimella, tabletilla tai kotikoneella missä ja milloin vain.

Koekäyttöön on osallistunut jo useita perheitä ja olemme saaneet hyvää palautetta niin ammattilaisilta kuin äideiltäkin. Äiti voi hyödyntää palvelun ominaisuuksia joita itse kokee tarvitsevansa. Suurin osa liikenteestä tapahtuukin iltaisin ja viikonloppuisin kun kunnan neuvolat ovat suljettuina, jotenka digitaaliselle neuvolakortille on tilausta!

Marjaana, terveydenhoitaja, Vaasa

25.3.2015

marjaana

Palautetta käyttäjiltä, neuvolan ammattilaiset kertovat

iPana Äitiys -palvelu on saanut paljon positiivista palautetta ammattilaisilta. Marjaana Carlssonilta Ristinummen äitiysneuvolasta kertoo käyttökokemuksista Vaasan koekäytön ajalta seuraavasti: ”Yksi parhaista ominaisuuksista äitiyskortti-palvelussa on suora viestintä osio äideille. Huolestuneiden äitien soittoja tulee nykyään huomattavasti vähemmän kuin aiemmin. Äidit ovat tottuneet lähettämään kysymykset viestit-osion kautta ja minä voin paremmin itse suunnitella päivän kulkua, kun työnteko ei keskeydy useisiin puhelinsoittoihin. Kysymykset ovat yleensä pieniä huolenaiheita esim Voinko syödä jotain tiettyä ruokaa? Monesti on käytännössä helpompi kirjoittaa viesti kuin lähteä soittamaan äidille tiettynä puolen tunnin soittoaikana!”

Anna, äiti, Vaasa

15.3.2015

anna

Äitien palautetta iPana Äitiys palvelusta

Anna Laitila oli valmis kokeilemaan sähköistä iPana äityskorttia paperisen neuvolakortin sijaan, kun siihen tarjoutui mahdollisuus. Toista lastaan odottava Anna oli käyttänyt paperista neuvolakorttia aiemman raskauden kanssa ja myöntää että aluksi hän hieman haikaili vanhan perään. Käytäntö on kuitenkin osoittanut että edut, joita sähköinen palvelu pystyy tuomaan ovat huomattavat verrattuna vanhaan käytäntöön.  Continue reading “Anna, äiti, Vaasa” »

Äitiyskortin kirjanäkymän taitteluohje

7.2.2015

ipana_aitiys_logo_rgb

Voit myös tulostaa ja taitella äitiyskortin kätevään lomakkomuotoon! Katso ohjeet tästä