Hei vierailija! Jos haluat osallistua keskusteluun, kirjaudu sähköiselle äitiyskortillesi ja klikkaa Keskustelu-linkkiä!
Rekisteröidy

Lihamureke

Lihamureke

ViestiKirjoittaja Hippiainen » 23.01.2024 18:57

Hei, täällä mennään rv 27+. Söin eilen itse naudan jauhelihasta tehtyä mureketta. Se oli ollut uunissa kypsymässä 200 asteessa n. 55 min. Illalla kun paremmassa valossa laitoin ruokaa säilöön, huomasin että murekkeessa on punertavia laikkuja (vaikka aiemmin kyllä kypsymistä silmämääräisesti lihalämpömittarin puutteessa tarkastelin)… Ilmeisesti voi silti olla kypsää (sipulia oli runsaasti, voinee vaikuttaa väriin), mutta nyt tietysti huoli toksoplasmasta / listeriasta, jos oli kuitenkin raakaa. Pitäisikö kysyä neuvolasta lähetettä labroille?
Hippiainen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 21.12.2023 01:33

Re: Lihamureke

ViestiKirjoittaja Terveydenhoitaja Hanna » 23.01.2024 21:10

Tämän vastauksen on kirjoittanut terveydenhoitaja tai lääkäri. Terveydenhuollon ammattilaisten vastaukset näytetään vain iPana Äitiys-palveluun rekisteröityneille käyttäjille.

Rekisteröidy iPana Äitiys-palveluun ja ota sähköinen äitiyskortti käyttöösi ilmaiseksi osoitteessa www.ipana.fi!
Avatar
Terveydenhoitaja Hanna
 
Viestit: 479
Liittynyt: 27.05.2014 14:51


Paluu Raskausaika