Hei vierailija! Jos haluat osallistua keskusteluun, kirjaudu sähköiselle äitiyskortillesi ja klikkaa Keskustelu-linkkiä!
Rekisteröidy

Yöllinen ähinä

Yöllinen ähinä

ViestiKirjoittaja Maisanen » 18.09.2021 09:37

Hei,

Ähiseekö muiden vauvat yöllä ja mistä se voisi johtua? Meidän nyt 5 viikkoinen poika alkoi kovasti ähisemään ensimmäisen yösyötön jälkeen muutama viikko sitten. Poika siis ei itke, vaan ääntelehtii muuten unissaan kovaäänisesti. Ensimmäisen unipätkän, joka on noin 4 tuntia, nukkuu hyvin ilman mitään ääntelyä. Päiväunillakaan ei ähise. Onko kyse vatsavaivoista? Miksi ähinä alkaa vasta aamuyön unien aikana? Imetän myös illalla ennen nukkumaan menoa ja päivällä ennen päiväunia, mutta silloin ei ähise unissaan. Alussa nukkui kanssani perhepedissä, mutta ähinän alettua siirsimme äitiyspakkaukseen meidän sängyn viereen ja olemme kohottaneet laatikkoa hieman pään puolelta. Ajattelin josko rintojeni läheisyys olisi tehnyt pojan levottomaksi :D Joskus yöllä olemme myös ”jumpanneet” vauvan jalkoja, jos se auttaisi, mutta en ole huomannut mitään erityistä vaikutusta. Pidän poikaa myös oman rinnan päällä pystyasennossa jonkin aikaa ihmetyksen jälkeen. Poika on täysimetyksessä.
Maisanen
 
Viestit: 1
Liittynyt: 09.01.2021 22:30

Re: Yöllinen ähinä

ViestiKirjoittaja Terveydenhoitaja Hanna » 21.09.2021 21:17

Tämän vastauksen on kirjoittanut terveydenhoitaja tai lääkäri. Terveydenhuollon ammattilaisten vastaukset näytetään vain iPana Äitiys-palveluun rekisteröityneille käyttäjille.

Rekisteröidy iPana Äitiys-palveluun ja ota sähköinen äitiyskortti käyttöösi ilmaiseksi osoitteessa www.ipana.fi!
Avatar
Terveydenhoitaja Hanna
 
Viestit: 485
Liittynyt: 27.05.2014 14:51


Paluu Imetys