Sivu 1/1

Neuvolan sähköiset palvelut

ViestiLähetetty: 16.04.2019 12:13
Kirjoittaja Terveydenhoitaja Nina
Millaisia sähköisiä/digitaalisia palveluita te kaipaisitte neuvola-ajalle? Millaisia palveluita olette käyttäneet esim. raskausaikana?

Re: Neuvolan sähköiset palvelut

ViestiLähetetty: 16.04.2019 16:50
Kirjoittaja Lalaa
Olisi tosi kiva jos kaikki tieto löytyisi sähköisesti. Näin kaikki tarpeelliset tiedot löytyisivät kootusti samasta paikasta. En tiedä onko neuvolakohtaista mutta itse sain todella ison kasan erilaisia lehtiä joihin oli vielä erikseen tehty merkintöjä. Samoin myös ajanvaraukset merkittiin erilliselle lapulle. Puolisonkin kannalta olisi kiva jos kaikki löytyisi samojen tunnusten takaa.

Re: Neuvolan sähköiset palvelut

ViestiLähetetty: 17.04.2019 09:07
Kirjoittaja Serpent
Asiantuntevaa ohjeistusta olisi kiva katsoa myös videoina!

Re: Neuvolan sähköiset palvelut

ViestiLähetetty: 18.01.2020 23:08
Kirjoittaja PLM
Täysin samaa mieltä kahden edellisen kirjoittajan kanssa. Nykyaikana kun puhelin kulkee aina mukana ja suurin iso informaatiosta kerätään verkkoon, helpottaisi jos kaikki erillisille papereille kerätty tieto löytyisi täältä, yhdestä samasta paikasta. Samoin itselläni ei ainakaan varatut ajat päivity ipanaan.

Erilaiset videot myös mainio idea, katselisin mielelläni eriläisiä opastusvideoita niin vauvan hoitoon liittyen kuin raskausajan kehonhuoltoon.

Re: Neuvolan sähköiset palvelut

ViestiLähetetty: 19.01.2020 20:56
Kirjoittaja Atziuh
Hei,

samaa mieltä aiempien vastaajien kanssa, että kaikki nykyiset irralliset laput yhteenkoottuna sähköisesti olisi hieno juttu. Olisi hienoa jos kaikki neuvolaan ja laboratorioon varatut ajat löytyisivät samasta paikasta. Helpointa olisi jos kännykkään saisi vielä appin, johon kirjautumalla kaikki nämä löytyisivät.

Re: Neuvolan sähköiset palvelut

ViestiLähetetty: 24.01.2020 19:27
Kirjoittaja Terveydenhoitaja Hanna
Kiitos toiveista, viemme niitä eteenpäin! Ipana äitiyskortista on tulossa applikaatio jossain vaiheessa. Ongelmana sähköisen tiedon keräämisessä Ipana-palveluun on se että kuntakohtaisia ohjeistuksia ja materiaaleja on paljon eikä samoja ohjeita voi käyttää kaikissa paikoissa. Ajanvarausten näkymistä on myös paljon toivottu.