Sivu 1/1

Babyshower-juhlat

ViestiLähetetty: 14.06.2016 19:30
Kirjoittaja Terveydenhoitaja Nina
Viime vuosien aikana suomeenkin on rantautunut raskausaikana pidettävät juhlat, ns. Babyshower-juhlat. Juhlat järjestetään odottavalle äidille, usein yllätyksenä. Tulevaa äitiä hemmotellaan, annetaan lahjoja ja usein vieraat veikkaavat vauvan syntymäpäivää ja -kokoa. Tulevalle äidille voidaan järjestää leikkimielisiä visailuja ja kilpailuja, esimerkiksi vauvasoseiden maistelua silmät peitettynä.

Mitä mieltä te olette babyshowereista? Onko teidät yllätetty vastaavilla juhlilla?

Re: Babyshower-juhlat

ViestiLähetetty: 27.03.2021 18:55
Kirjoittaja Hopeatar
Hei. Olen pitänyt kolmet Babyshower-juhlat todella monta vuotta sitten. Olen kutsunut tulevan äidin omaiset ja yleensä tarjottavat olleet nyyttäri ajatuksella. On ollut sukupuoli, nimi ja vauvan tulevat mitat veikkausta. Vieraat on tuoneet omia vauva kuviaan ja arvuuteltu kuka on kukin. Äidin värimieltymyksen mukaan kartonki sydämiä roikkunut katosta. Lahjojen ihastelu on myös ohjelmanumero. Nyt tulevana syksynä on minun vuoroni saada kutsut. Olen jo vauva haaveissani askarrellut pastellin sävyisiä kartonki vauva aiheisia koristeita. Koska rakastan askarrella ;) Luultavasti osallistun voimieni mukaan kutsujen järjestämiseen. Haluan ehkä yhdeksi ohjelma numeroksi vauvavatsan ikuistamisen kipsinauhalla. Voisi kai vauvavatsan ympärysmitan veikkaustakin olla? Pääasia että tulevaa äitia ja pikkuista juhlitaan ja että kaikki ovat sulassa sovussa.

Re: Babyshower-juhlat

ViestiLähetetty: 30.03.2021 11:34
Kirjoittaja Minzu
Hei!
Ystävälleni juuri pidettiin vauvakutsut, olin itse osallistumassa koristeluihin. Juhlat olivat hyvin rennot ja itselleni olisin toivonut saman moisia. Korona kuitenkin sotkenut asiaa ja luulen, ettei ystäväni sen vuoksi uskalla juhlia järjestää ja jos ne itse pitäisin, niin en tiedä kuinka moni niihin kuitenkaan osallistuisi. Ehkä sitten joskus toisten.