Hei vierailija! Jos haluat osallistua keskusteluun, kirjaudu sähköiselle äitiyskortillesi ja klikkaa Keskustelu-linkkiä!
Rekisteröidy

Raskausaikana seksi

Raskausaikana seksi

ViestiKirjoittaja Minzu » 20.01.2021 13:52

Olemme mieheni kanssa suht. uusi pariskunta ja itse nautin kovasti seksielämästämme. Mitä useammin sen mukavampaa on ollut molempien mielestä. Raskauden edetessä kuitenkin ongelmaksi on muodostumassa mieheni pelko siitä, että hän satuttaa minua tai lasta. Itseä mietitytti enemmän alkuraskaudessa.

Olemme asiasta keskustelleet keskenämme paljon ja pyrkineet miettimään ratkaisuja ja kokeilleet eri asentoja, mutta... Omaan itsetuntoon se vaan tahtoo kolahtaa, kun yrittää tehdä aloitetta ja toinen ei lähde enää mukaan niin herkästi, koska pelottaa. Ja halusta se ei ole kiinni, sen näkee ja tuntee. ;)

Mennään raskausviikolla 26, odotusta on takana vielä useampi kuukausi ja pelottaa, että koko seksielämä lopahtaa kerran viikkoon jos sitäkään. Hellyyttä ja läheisyyttä kyllä on edelleen, mutta välillä tekee mieli todella paljon ja sekös kismittää jos ei saa toista mukaan. Onko muilla kokemusta asiasta ja mikä neuvoksi? Onko vinkkejä.
Minzu
 
Viestit: 7
Liittynyt: 23.08.2020 17:24

Re: Raskausaikana seksi

ViestiKirjoittaja minsu » 27.01.2021 14:14

Meillä oli samaa ongelmaa, itsellä menossa nyt 28+5. Koitin ajatella, että mies vain osoittaa välittämistään, kun jännittää. Painotin kyllä, että sanon jos sattuu ja lasta on mahdoton satuttaa seksillä. Mutta vinkki: jos yhdyntä pelottaa, niin seksiä on muutakin. Eli aluksi seksiä ilman yhdyntää - jos mies siitä sitten pääsisi vauhtiin ja uskaltautuisi pidemmälle ;)
minsu
 
Viestit: 2
Liittynyt: 09.09.2020 16:00

Re: Raskausaikana seksi

ViestiKirjoittaja Nelli84 » 04.02.2021 13:34

Kannattaa käydä yhdessä tutkailee huippukiva tms sivustoja. Mä ostin miehelle synttärilahjaksi jonkun masturbaatio välineen. Tätä kokeiltu nyt yhdessä jo 2 kertaa. Ajattelin tulevaa synnytystä ja vuotoja sen jälkeen. Innostuttiin vähän toissa jouluna ostaa joulukalenteri ja siitä ajatus lähti vähän repeilee:) Aika-ajoin tulee tilattua jotakin ja kokeiltua eri juttuja. Suosittelen.
Mies oli jo sitä mieltä ettei synnytyksen jälkeen voi ainakaan 2 viikkoon harrastaa, mä jo ilmoitin ettei tuu onnistuu. Ehkä jos 2-3 päivää pystyy pidättää et paikat toipuu. Onneks on muitakin keinoja kun itse yhdyntä. Ja tosiaan vain taivas on rajana. Kannataa sitä liukkaria käyttää jo nyt. Itse ainakin huomaan et paikat kuivuu paljon herkemmin rv 31 alko just. Tietyt asennot on tosi vaikeita ja kyl se vaan niin on et mies joutuu tekee työt koska mä ainakin oon niin kömpelö nykyään :D
Nelli84
 
Viestit: 2
Liittynyt: 21.01.2021 10:41


Paluu Parisuhde ja seksi