Sivu 1/1

Kotijuusto...?

ViestiLähetetty: 16.12.2017 15:15
Kirjoittaja Omena34
Hei! Mietin ja pohdin sellaista, että jääkö joulupöydästäni tänä vuonna itsetehty kotijuusto pois? :(
Valmistamiseen käytetään maitoa, piimää ja kananmunaa, jotka kaikki kuumennetaan kiehumispisteeseen. Lähinnä mietin tuota kananmunaa, että ehtiiköhän se kypsyä tuossa ajassa tarpeeksi.

Re: Kotijuusto...?

ViestiLähetetty: 18.12.2017 20:18
Kirjoittaja Terveydenhoitaja Nina
Kotijuusto lasketaan tietääkseni pehmeisiin juustoihin, joita ei raskausaikana suositella. Ns.kiellettyjä juustoja voi nauttia kuumennettuna, mm.valion ja Eviran sivuilta löytyy lisätietoa.

Re: Kotijuusto...?

ViestiLähetetty: 19.12.2017 23:41
Kirjoittaja Omena34
Höh! Voi harmi! Kiitos vastauksesta :)

Re: Kotijuusto...?

ViestiLähetetty: 19.08.2018 17:03
Kirjoittaja Elines
Mutta mites kun maitoa, piimää ja kananmunia (jopa raakanakin) saa raskausaikana käyttää, niin miksi näistä itse valmistettu juusto on kielletty?

Re: Kotijuusto...?

ViestiLähetetty: 23.08.2018 18:33
Kirjoittaja Terveydenhoitaja Nina
Moikka,
Aivan totta, itsetehtynä uskoisin olevan turvallista :)