Sivu 1/1

Tummaksi paistettu pihvi

ViestiLähetetty: 28.04.2023 17:44
Kirjoittaja Lokaraskaus86
Hei,
Söin tänään pihvin ja paistoin sen listeria pelossa hyvin tummaksi. Pihvi oli kauttaaltaan tumma ja pinta kova, muttei ollut karrelle palanut. Maistui vähän kummalliselle..Voiko tästä tulla haittaa sikiölle? Nyt Rv15 menossa. Pihvi oli naudan entrcote 250g. Kerran aiemmin raskauden aikana olen paistanut ja tällöin pihvi oli paksumpi ja sai vain vähän tällaista pintaa muutamin kohdin. Nyt siis kauttaaltaan tumman ruskea/musta

Re: Tummaksi paistettu pihvi

ViestiLähetetty: 28.04.2023 21:16
Kirjoittaja Terveydenhoitaja Nina
Hei,
Raskausaikana kypsäksi paistettu liha on turvallista, joten lihasi on ollut sopivaa, ei vaaraa vauvalle. :)