Hei vierailija! Jos haluat osallistua keskusteluun, kirjaudu sähköiselle äitiyskortillesi ja klikkaa Keskustelu-linkkiä!
Rekisteröidy

Tummaksi paistettu pihvi

Tummaksi paistettu pihvi

ViestiKirjoittaja Lokaraskaus86 » 28.04.2023 17:44

Hei,
Söin tänään pihvin ja paistoin sen listeria pelossa hyvin tummaksi. Pihvi oli kauttaaltaan tumma ja pinta kova, muttei ollut karrelle palanut. Maistui vähän kummalliselle..Voiko tästä tulla haittaa sikiölle? Nyt Rv15 menossa. Pihvi oli naudan entrcote 250g. Kerran aiemmin raskauden aikana olen paistanut ja tällöin pihvi oli paksumpi ja sai vain vähän tällaista pintaa muutamin kohdin. Nyt siis kauttaaltaan tumman ruskea/musta
Lokaraskaus86
 
Viestit: 5
Liittynyt: 13.03.2023 17:22

Re: Tummaksi paistettu pihvi

ViestiKirjoittaja Terveydenhoitaja Nina » 28.04.2023 21:16

Tämän vastauksen on kirjoittanut terveydenhoitaja tai lääkäri. Terveydenhuollon ammattilaisten vastaukset näytetään vain iPana Äitiys-palveluun rekisteröityneille käyttäjille.

Rekisteröidy iPana Äitiys-palveluun ja ota sähköinen äitiyskortti käyttöösi ilmaiseksi osoitteessa www.ipana.fi!
Avatar
Terveydenhoitaja Nina
 
Viestit: 752
Liittynyt: 22.05.2014 14:55


Paluu Ravitsemus