Sivu 1/1

Kaupan Tens-laitteet

ViestiLähetetty: 21.08.2019 17:25
Kirjoittaja Laurichie
Hei!
Onko tietoa voiko kotona kivunlievitykseen käyttää kauppojen myymiä Tens-laitteita? Sain lainaksi Omronin e3 Tens-laitteen, mutta mietin riittääkö tässä tehot verrattaen esim. Laitteeseen, mitä Tampereen Napapiiri vuokraa?

Re: Kaupan Tens-laitteet

ViestiLähetetty: 15.12.2019 20:40
Kirjoittaja NJO89
Hei!

Minäkin olisin kiinnostunut tästä, onko kokemuksia kaupan laitteiden tehosta?

Re: Kaupan Tens-laitteet

ViestiLähetetty: 16.12.2019 16:50
Kirjoittaja taavetti
Itelläni ainakin supistukset ei tuntuneet selässä ollenkaan, vaan lantionpohjassa, kohdunsuulla ja peräsuolessa, joten TENS-laitteesta ei olisi ollut mitään apua. Eli oman synnytyskokemukseni perusteella en siihen rahojani tuhlaisi, ne kun on kuitenkin melko kalliita. Toisilla toki supparit tuntuu selässä, ja silloin tuosta varmaan on apua.

Re: Kaupan Tens-laitteet

ViestiLähetetty: 29.01.2020 02:36
Kirjoittaja JSHP
Hei!
Käsittääkseni TENS-laite myös lisää elimistön omien kivunlievittäjien tuotantoa, joten jos laite on käsillä, niin kyllä ottaisin sen käyttöön vaikka kipuja ei olisikaan juuri siellä, mihin ne lätkät saa laitettua! Olen testannut kahta eri kaupan TENSiä nyt hetkittäin, ja pienelläkin teholla puolen tunnin jälkeen on hivenen hömelö olo, kun endorfiineja (?) kai alkaa erittyä.
Itse ajattelin TENSin avulla pysytellä kotona niin pitkään kuin suinkin ennen sairaalalle lähtöä. Ensimmäinen synnytys on vasta edessä, joten en vielä pysty jakamaan tämän enempään varsinaisia kokemuksia :)

Re: Kaupan Tens-laitteet

ViestiLähetetty: 24.05.2020 19:00
Kirjoittaja TampereenEllu
Saako TENS -laitteita käyttää esimerkiksi alkuraskauden aikana? Nivelkipuihin tai selkäkipuihin esimerkiksi?

Re: Kaupan Tens-laitteet

ViestiLähetetty: 25.05.2020 17:54
Kirjoittaja Terveydenhoitaja Nina
Tens-laitteesta raskausaikana löytyy erilaisia tietoja mutta ainakin yliopiston verkkoapteekin mukaan käyttöä raskausaikana ei suositella. Synnytyskipuihin tens-laite on sopiva.