Hei vierailija! Jos haluat osallistua keskusteluun, kirjaudu sähköiselle äitiyskortillesi ja klikkaa Keskustelu-linkkiä!
Rekisteröidy

SYNNYTYS

SYNNYTYS

ViestiKirjoittaja ei millään enää jaksaisi » 13.01.2022 16:25

Onko mitään tehtävissä ? Odotan siis toista lastani, ensimmäinen syntyi 37+3 ja vauhdilla tulikin, ensimmäisestä supistuksesta syntymään 5h 50min ja ennen tätä ei tietoakaan mistään synnytyksestä, ei harjoitussupistuksia tms. Nyt toisen kohdalla menossa 38+2. Kävin jo synnytyssalissa mutkan viikoilla 37+3, kanava hävisi ja auki 3cm. Ei edennyt enempää ja pääsin kotiin odottelemaan. Nyt on jatkuvasti käynyt kipeää mahan alapuolelle ja jalkataipeisiin kauheita viiltokipuja, vauva painaa hermoihin niin etten kävelemään pysty, MUTTA nämä kivut menevät ohi ja synnytys ei käynnisty. Olen saunonut, lenkkeilly, levähtäny, kyykkiny, syöny ananaksesta lähtien kaiken mistä sanotaan yhtään, että voisi vaikuttaa (joka kylläkin ilmeisesti ei vaikuta, jos et syö isoja määriä), pumppaillut maitoa yms. Supistelee välillä mutta ne ei ole kipeitä ja vaan välillä, eli ei säännöllisiä. Jalat on niin tohjona, etten jaksais kävellä tai seisoa, mutta pakkohan tuo ensimmäinen on hoitaa, enkä viitsisi kokonaan isällekkään jättää. Yöllä herään 100x vessaan ja en saa nukuttua kun vauva potkii kylkiluut murskaksi ja koko ajan on kuuma ja huono asento ja jokapaikkaan sattuu ymsyms. Millä saan tämän synnytyksen käynnistymään ? Oon niin kypsä tähän että teen mitä vain, joka edesauttaa synnytyksen käynnistymiseen, kun ei jaksa enää yhtään. Alkaa pian olla kaikki positiiviset ajatukset historiaa tästä raskaana olemisesta.
ei millään enää jaksaisi
 
Viestit: 1
Liittynyt: 13.01.2022 16:16

Re: SYNNYTYS

ViestiKirjoittaja Terveydenhoitaja Nina » 15.01.2022 18:23

Tämän vastauksen on kirjoittanut terveydenhoitaja tai lääkäri. Terveydenhuollon ammattilaisten vastaukset näytetään vain iPana Äitiys-palveluun rekisteröityneille käyttäjille.

Rekisteröidy iPana Äitiys-palveluun ja ota sähköinen äitiyskortti käyttöösi ilmaiseksi osoitteessa www.ipana.fi!
Avatar
Terveydenhoitaja Nina
 
Viestit: 767
Liittynyt: 22.05.2014 14:55


Paluu Synnytys